Followers

September 21, 2007

.......That's true...!!???

This morning, kepala aku berat sgt...arrrhhh...lelagi aku dpt tau something yg aku x d'sangka2 kan...iye ke..???? b4 this aku just guess je...at the end iya nye jd kenyataan dlm life aku....papa btul laa mama P-------.. Oh...my dear baby fakhry...u'll be future brother....Now I'm Pregnant...Nway alhamdullillah syukur..rezeki utk kami yg telah diberikan....But deep in my heart..at this time I'm not really ready but this..but accidently it's happen...camne laa yea...ikutkan aku kene rest from pregnant again atleast 2-3 years coz i'm caeserean before...nk buat camne lg...sume dh jd...cuma aku lum g lg jmpa specialist for check up & scan..mayb next week skali dgn appointment my bby fakhry (6 months)..kesian fakhry start from now aku kena ajar dia isap susu botol..smlm aku try bg...dia dh haus sgt..isap jugak...coz smlm mmg aku x larat...rsa gak loya...smp aku teruwek jugak laaa..dh la time posa...dugaan tuk aku lg...
MMg x disangka laa....aku igt period aku nie delay x de laa ape2....tp bulan nie aku dok risau...x dtg jgk ikut kan dh nk msuk 2 bulan ...tup2 check pg nie..btul '+'..trus call hubby aku....dia bg laa kata2 perangsang tuk aku...thanks hubby....luv u so muchhh..!!

2 comments:

Nana said...

Lynn..Congrats!!!

My hubby ada cakap base on his experience that...bila kite dah anak satu...memang susah nak jangka tahap kesuburan kite ni...kite yg "mama" ni ingat bila kite menyusukan anak...jarak nak dapat baby or potensi nak pregnant tipis...tapi sume tu rezeki...so aku tak heran bilamana org yg dah ada anak satu then dua...jaraknya dekat...Ko tak planning ke...time bersama tak de guna **** or .......

Advise aku....klu doktor kata ok...then ko kenalah more take care urself...dikala anak yg first tengah nak membesar ni, nakal...hati-hati la ye....aku doakan sumenya OK!

Tah-tah fara pun sama ada, asyik poning ajer...klu betul la...korang beranak tahun yg sama la...anak mesti kamceng giler cam omaknya!

afayufu said...

fazlynn! congrats!!! lama tk jumpa..